Hampus Letbäck

Hampus Letbäck

Som projektledare är Hampus mångas främsta kontakt med ett övergripande ansvar för projekt. Arbetsuppgifterna är varierande, hälften av tiden är han ute på arbetsplatser och jobbar med teamet, och resten av tiden på kontoret med pappersarbete som tidplaner, budget och annat.

Läs mer om Hampus under medarbetare

Vi söker ännu fler yrkesstolta murare!

Hos oss finns det utrymme för dig att växa både i skicklighet och in i nya roller. Nu behöver vi bli fler till alla våra spännande projekt och söker därför nya murare!

Läs hela artikeln »
Fasaden på Nordhemsgatan 29 i göteborg

Färdigställd fasad- och vindsrenovering

Fastigheten har fått nytt verblendertegel, nya fönster, nya plåtdetaljer och en genomgående renovering av vinden.

Läs hela artikeln »

FAQ, vanliga frågor om renovering

Det finns tecken att uppmärksamma – finns det sprickor i fasaden, mörka fläckar eller vita utfällningar? Ser du rost eller lossnar det bitar av betong eller tegel? Hitta svaren här!

Läs hela artikeln »
Vackra fönster på Nordhemsgatan

Vårda era fönster

Alla fönster behöver inte bytas, de kan renoveras istället. Hantverksmässiga fönster är byggda för att hålla länge med rätt underhåll. Det är en god investering för framtiden.

Läs hela artikeln »
Balkongdetalj, Aschebergsgatan

Tvätta föreningens fasad

En tvättad fasad är ren och snygg, missfärgningar och påväxter försvinner och det syns att fastighetsägarna tar hand om fasaden. Det är ett underhåll som dessutom gör att du håller koll på fasadens skick, och hjälper till att hitta skador i tid.

Läs hela artikeln »

Renovera fönster i bostadsrättsförening

Fönster ger fasaden karaktär och kan vara fantastiskt vackra – men fönster ska också vara funktionella. Ett fönster kan sänka månadskostnader för uppvärmning och ventilation, ge dig en skönare nattsömn genom att sänka bullret från gatan och dessutom ge dig bättre inomhusklimat.

Läs hela artikeln »

Fasadrenovering för din bostadsrättsförening

En renovering av en fasad innebär att reparera större skador i ytmaterialen, sådant som inte går att fixa med lite underhåll. En renovering är ofta ett stort projekt, och absolut nödvändigt för att fastigheten inte ska få större problem. Fasader har så olika förutsättningar att det inte går att säga hur ofta de behöver renoveras. Däremot är det bra att inspektera den åtminstone var femte år.

Läs hela artikeln »

Fasadunderhåll för bostadsrättsföreningar

Fasaden är husets skyddande rustning. Genom att regelbundet undersöka skicket och åtgärda problem på rätt sätt kan du minimera riskerna att drabbas av obehagliga överraskningar.

Läs hela artikeln »
Nockrenovering, Birkagatan

När behöver din BRF bygglov?

Byta fönster, måla om eller renovera fasaden? Det finns tillfällen när en bostadsrättsförening behöver bygglov, och det finns andra situationer när det inte behövs. Tumregeln är enkel: kommer utseendet att förändras? Ja, då krävs bygglov.

Läs hela artikeln »
Man med skyddshjälm byter tegelstenar i en fasad

Bra att tänka på vid fasadrenovering i en BRF

En fasadrenovering kan kännas som ett stort projekt för en bostadsrättsförening. Det kan vara svårt att veta var man ska börja. Vi ger er tips på vad som är bra att komma ihåg och ha med sig längs med vägen.

Läs hela artikeln »