Malin Ingemarsson

Som administratör på O.A. Tobiason får Malin Ingemarsson en inblick i många olika delar av företaget. Hon gör allt från att beställa en t-shirt till arbetaren på bygget till att föra protokoll på ledningsmötet. Och trots att hon fortfarande är ganska ny trivs hon redan väldigt bra.

– Jag gillar att mitt jobb är så fritt, socialt och varierat. Alla dagar är olika, säger Malin.

Hon arbetar på kontoret i Tagene och har koll på att det dagliga arbetet rullar på. Det ska inte stanna upp för att kaffet råkar vara slut.
Hon är med i uppstartsfasen av de olika byggprojekten och sköter den administrativa delen. En annan central arbetsuppgift är att se till att alla på företaget har rätt kläder. Det är ett stort arbete på ett företag som O.A. Tobiasson som har över hundra anställda.

– Jag beställer kläder varje dag. Det kan vara allt från en bandana till ett helt ställ. Tjänstemännen på kontoret vill också ha kläder ibland, och de kan vilja ha lite annorlunda saker. Som en rosa piké, säger Malin och skrattar lite åt projektledaren Hampus Letbäck som sitter bredvid henne i sin rosa tröja.

En dag börjar ofta med att Malin går igenom de sjukanmälningar som kan ha kommit in under morgonen, eller så registrerar hon semestrar. Hon hämtar posten och lägger in fakturor i systemet. Beställer kläder, planerar personalevent och ser till att alla telefonabonnemang fungerar som de ska.

– Dagarna bara springer iväg! Det roligaste är när jag får mina specialuppdrag. Det kan vara alltifrån åka till Ikea och hämta ut nya kontorsmöbler eller att det blir akutbeställningar på något som jag måste sticka iväg på och fixa.

Malin Ingemarsson började på O.A. Tobiason 2018 och vill gärna stanna länge på företaget.

– Jag tycker att det känns som att vi är en familj, och vi tar hand om varandra. Det har känts bra sedan dag ett.

Framöver hoppas hon lära sig system och rutiner ännu bättre för att kunna avlasta projektledarna allt mer.

– Mitt arbete är väldigt brett, och jag lär mig hela tiden mer. Jag gillar att kunna vara en stöttepelare åt mina kolleger.

Klicka på en knapp nedan och dela sidan med vänner och bekanta!

[et_social_share]