Vad vi gör

O.A. Tobiason har lång erfarenhet av renovering, om- och tillbyggnad, och ett hantverkskunnande som spänner över ett sekel. Vi har branschens kunnigaste hantverkare och är lika bekväma med att restaurera K-märkta kulturfastigheter som med att rätta till 80-talsbyggen. Våra planerare och projektledare jobbar tätt tillsammans med hantverksspecialister för att skapa projektplaner för bästa möjliga resultat.

Stuckatur

Eget gjuteri

För stuckaturer, ornament och dekorations­detaljer har vi eget gjuteri.

Väl igång är vi en stadig hand i ditt projekt. O.A. Tobiason har en platt struktur vilket är lite ovanligt i byggbranschen. Våra projektledare jobbar tätt tillsammans med arbetsledare och finns därför oftare på ställningarna än på kontoret. Ansvaret för att göra ett bra jobb spänner hela vägen från arbetsledningen ut till varje enskild hantverkare.

Alla som jobbar på O.A. Tobiason, från ledning och vidare till varje hantverkare, är samlare och bärare av kunskap. Vi förenar gammal byggnadskonst med modern teknik. Tillsammans med våra materialspecialister och leverantörer hittar vi passande material. Våra duktiga hantverkare ser till att allt blir rätt. Från rätt fog, till exakta kopior av ornament och snygga trädetaljer. Det är solid kvalitet och hantverkskärlek, från bjälklaget hela vägen ut i putsen.

Kategorier