Din karriär hos OAT

Din karriär hos O.A. Tobiason

Din karriär hos OAT

När du börjar jobba på O.A. Tobiason blir du del av ett företag som tänker nytt i byggbranschen. Vi jobbar nära varandra och i sammansvetsade lag. Du kommer se projektledare på ställningarna nästan varje dag, och inte sällan är ledningen ute på tak och fasad, oftast med en brukslev i handen. Våra hantverkare jobbar i par, och tillsammans har de frihet och ansvar att lösa sina uppgifter i samråd med arbetsledaren.

Vi lägger stort fokus på hantverkskunnande, gammal hederlig byggnadskonst förenat med ny teknik. Det är sällan vi staplar tegel eller skruvar gips, våra projekt är ofta gamla fina kultur­­byggnader. Det är vår uppgift att göra ett bra jobb, men också att bevara gamla tiders hantverk. Ingen dag kommer vara den andra lik och det kommer alltid finnas något nytt att lära sig.

Vi växer snabbt och hos oss finns det utrymme att växa både i skicklighet och in i nya roller. Följ med på vår resa och bli en del av vår gemenskap!

Räknare

0
År i branschen
0
Anställda

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Lediga tjänster

 
Publicerad

Spontanansökan

Ingen tjänst som passar dig just nu?

– Skicka en spontanansökan, vi är alltid intresserade av bra folk!

Anmäl ditt intresse här!

För- och efternamn*

Telefonnummer*

Berätta om dina kompetenser och varför du är intresserad av att jobba med oss

Bifoga CV eller andra handlingar

De personuppgifter du bifogar sparar vi under den aktuella rekryteringsprocessen, samt i vissa fall för framtida lediga tjänster hos oss. Om du vill att vi raderar dina uppgifter efter den aktuella processen ber vi dig kontakta oss. Vi respekterar din integritet och använder eller lagrar inte dina uppgifter i något annat syfte. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Du får en bekräftelse till din e-postadress inom någon minut.

Träffa några av våra medarbetare

Träffa några av våra medarbetare

Vi som jobbar på O.A. Tobiason är en del av ett företag som tänker nytt i byggbranschen. Vi jobbar nära varandra, i sammansvetsade lag. Våra hantverkare jobbar i par, och tillsammans har de frihet och ansvar att lösa sina uppgifter i samråd med arbetsledaren.

Hampus Letbäck

Projektledare

Malin Ingemarsson

Administratör

Peter Tiedemann

Stuckatör