Det våras för nya projekt!

Under fliken Vad vi gör fyller vi på med olika uppdrag vi har fått. Där kan du läsa om äldre projekt och sådant som pågår just nu. De senaste artiklarna handlar bland annat om den gamla apoteksfastigheten på Korsgatan 3 som nu fått en uppfräschning av fasaden - men framför allt en helt ny takfot.

Vallgatan ligger en fastighet med mängder av ornament, lister och pilaster krönta av lejonmaskaroner. Just nu är alltihop skyddat av våra byggnadsställningar eftersom vi ska tvätta fasaden och återställa alla utsmyckningar till originalskick.

Byggnadsställning syns på shoppinggatan Vallgatan Göteborg.
Vit putsad fastighet med pilastrar i mitten av fasaden. Korsgatan 3, Göteborg.

Kollegerna berättar om sina jobb

Är du nyfiken på hur det är att jobba på O.A. Tobiason? Under fliken Jobba hos oss kan du läsa om flera av våra medarbetare. Ett av våra senare tillskott på företaget är Malin Ingemarsson som är administratör.
– Jag gillar att mitt jobb är så fritt, socialt och varierat. Dagarna bara springer iväg, säger hon.
Läs mer om Malin här.

Tjej med brunt uppsatt hår och neongul arbetarjacka. Kungsgatan Göteborg.

Håll utskik

Du kan som så ofta se våra bygnadsställningar runt om i Götbeorg och fler av våra fasadrenoveringar är på väg ut på hemsidan. Snart kommer du kunna läsa om lamellhus i Torp, mosaikhus på Kaserntorget och hur det är att renovera Göteborgs kanske mest exklusiva galleria; NK-huset.

Carl Antonsson
Carl Antonsson 031-83 06 45 carl@tobiason.se