Kalkylator som vill vara med och utveckla byggbranschen!

Byggnadsfirman O.A. Tobiason är ett stabilt växande företag med gamla anor. Ändå tänker vi hela tiden nytt i en annars stundtals mossig bransch. Vi behöver bli en eller ett par till på vår kalkylavdelning (kalkyl/inköp) och söker därför dig som vill vara med och forma framtiden för vårt företag.

Kalkyl/inköp

Vi uppskattar att du är en utåtriktad, pedagogisk och engagerad person. För att lyckas i rollen behöver du kombinera det med affärssinne, analytisk förmåga, vara bra med siffror och uppskatta ordning och reda. Att ta människor, tänka nytt och lösa problem är viktiga delar av ditt jobb.

Eftersom kommunikation är så viktigt i vår bransch måste du ha goda kunskaper i svenska och ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har:

  • Eftergymnasial byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Minst tre års erfarenhet av liknande tjänst.
  • Goda kunskaper i kalkyl-/ och planeringsprogramvara.
  • Körkort för bil.

O.A. Tobiason

När du börjar jobba hos oss på O.A. Tobiason blir du del av en familj och ett företag som tänker nytt i byggbranschen. Vi jobbar nära varandra i en platt organisation där alla syns ute på ställningarna, inte minst arbetsledningen. På byggena jobbar våra hantverkarpar med friheten och ansvaret att hitta bra lösningar tillsammans med kollegorna. Samma sak gäller laget som jobbar på kontoret.

Träffa några av dina framtida kollegor under medarbetare.

I varje projekt är det allas vår uppgift att göra ett bra jobb, ofta i kombination med att bevara gamla tiders kultur och hantverk. Yrkesskicklighet står högt i kurs hos oss och vår målsättning är att vara Sveriges bästa arbetsgivare i byggbranschen.

Se några exempel på vad vi sysslar med för typ av projekt under Vad vi gör.

Ansök

Ansök i formuläret på den här sidan, eller till personal@tobiason.se.

Frågor riktas till personal@tobiason.se eller till 031-830645 (fråga efter Magnus).

För- och efternamn*

Telefonnummer*

Berätta om dina kompetenser och varför du är intresserad av tjänsten

Bifoga CV eller andra handlingar

De personuppgifter du bifogar sparar vi under den aktuella rekryteringsprocessen, samt i vissa fall för framtida lediga tjänster hos oss. Om du vill att vi raderar dina uppgifter efter den aktuella processen ber vi dig kontakta oss. Vi respekterar din integritet och använder eller lagrar inte dina uppgifter i något annat syfte. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Du får en bekräftelse till din e-postadress inom någon minut.

Magnus Gränsfelt
Magnus Gränsfelt 031-83 06 45 personal@tobiason.se