Fler murare med yrkesstolthet och yrkesbevis!

O.A. Tobiason förenar beprövad byggnadskonst med modern teknik. Det är solid kvalitet och hantverkskärlek, från bjälklaget hela vägen ut i putsen. Vi fortsätter nu att växa och behöver bli ännu fler kunniga murare.

På O.A. Tobiason utför vi bland annat ombyggnader, renoveringar och restaureringar av K-märkta byggnader. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill jobba i ett gôtt gäng!

Arbetsuppgifter

  • Tegelfogning
  • Putsning
  • Murning av fasader, valv & utkragningar
  • Ornamentik & listdragning

 

Din bakgrund och kvalifikationer

  • Yrkesbevis och relevant arbetserfarenhet som murare
  • Du talar svenska

 

Vad vi erbjuder

När du börjar jobba på O.A. Tobiason blir du del av ett företag som tänker nytt i byggbranschen. Vi jobbar nära varandra och i sammansvetsade lag. Våra hantverkare jobbar i par, och tillsammans har de frihet och ansvar att lösa sina uppgifter i samråd med arbetsledare. Inget projekt kommer vara det andra likt.

Klicka för att se flera exempel på aktuella projekt vi jobbar med.

O.A. Tobiason förenar beprövad byggnadskonst med modern teknik. I över 100 år har vi fört vidare ett hantverkskunnande och hjälpt till att bevara ett kulturarv. Med byggteknisk kunskap som sträcker sig från anrika tider fram tills idag arbetar vi tillsammans för att återställa gamla byggnader till samma skick som dagen de först byggdes.

Hos oss finns det utrymme att växa både i skicklighet och in i nya roller, följ med på vår resa och bli en del av vår gemenskap!

Tjänsterna tillsätts löpande.

För- och efternamn*

Telefonnummer*

Berätta om dina kompetenser och varför du är intresserad av tjänsten

Bifoga CV eller andra handlingar

De personuppgifter du bifogar sparar vi under den aktuella rekryteringsprocessen, samt i vissa fall för framtida lediga tjänster hos oss. Om du vill att vi raderar dina uppgifter efter den aktuella processen ber vi dig kontakta oss. Vi respekterar din integritet och använder eller lagrar inte dina uppgifter i något annat syfte. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Du får en bekräftelse till din e-postadress inom någon minut.

Magnus Gränsfelt
Magnus Gränsfelt 031-83 06 45 personal@tobiason.se